Skøn aktiv ferie i Spanien

I Spanien tilbyder vi spændende adventure ferier! På vores indholdsrige og aktive ferier i Spanien, kan I både prøve kræfter med en masse sjove aktiviteter, opleve den charmerende kultur og nyde det lune klima.

Når I er færdige med at dykke, ride, spille golf, cykle eller sejle kajak, kan I nyde områdets hyggelige stemning. Smag den traditionelle paella og sangria på en stemningsfuld, lille restaurant, oplev ægte flamingo dans eller måske noget helt andet… der er utallige muligheder.

Spanien har uden tvivl masser at byde på! Se flere af vores sportferie rejser og få inspiration til din næste aktive ferie!

Golfbanen i Benidorm

Aktiv ferie i Spanien

Bokse Camp paa Finca Naundrup i Spanien

  Spanien | Bokse Camp uge 25, 2019

  Familieferie, Spanien

  Mads ”Golden Boy” Larsen & Dennis ” The Menace” Holbæk, begge tidligere Europa- og Verdensmestre i boksning, samt hjælpetræner Stephanie Mathiasen står for Bokse Campen i denne uge. Et ophold ...

  priser fra 5.895 DKK
  Yoga-ved-poolen med AktivFerie.dk

   Spanien | Fitness Camp uge 36, 2019

   Familieferie, Spanien

   Tag med på Fitness Camp og prøv forskellige former for træning og lær en masse fra vores team af instruktører, som alle er her for at give dig en fed oplevelse. Kombiner din træning med hygge og afslapning på ...

   priser fra 5.895 DKK