Information til Ryanair passagerer

Som en service til dig, der rejser med Ryanair, arrangerer og gennemfører vi online check-in af din ud- og hjemrejse 30 dage før, hvorefter vi pr mail sender dig boardingkort med alle relevante rejsedokumenter og -informationer du har brug for i forbindelse med din rejse.

Senest 30 dage inden din første flyvning med Ryanair, vil vi bede dig udfylde vores check-in formular med dine personlige oplysninger, så vi kan generere dit boardingkort (Bemærk at formularen kun er for AktivFeries gæster).

Vær opmærksom på at bagage check-in lukker 40 minutter før afgang og du skal være i gaten senest 30 minutter før afgang. Vi anbefaler altid check-in i lufthavnen 2 timer før afrejse.

For at kunne gennemføre online check-in hos Ryanair, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udløbsdato på pas

Såfremt dit pas ikke er dansk – bedes du oplyse det inden check-in.

Din flyrejse med Ryanair inkluderer altid kun en mindre håndtaske (35 x 20 x 20 cm). Der kan tilkøbes Priority hvilket betyder at man så kan medbringe 10 kg håndbagage (55 cm x 40 cm x 20 cm) Vær opmærksom på, at håndbagagen ikke må indeholde skarpe genstande eller væsker over 100 ml og at alle væsker skal være i en gennemsigtig 1-liters plasticpose.

Håndtasken kan altid medbringes ombord på flyet, men håndbagagen på 10 kg kan kun garanteres i kabinen såfremt man har priority boarding.

Det kan være dyrt at tilkøbe ekstra bagage i lufthavnen. Har du brug for ekstra bagage, anbefaler vi at du bestiller den inden afrejse.
Det muligt at tilkøbe indtjekket bagage på 20 kg frem til 24 timer før afrejse.

Det er muligt at købe mad og drikke ombord på flyet. Det er også tilladt selv at medbringe dette.

Sædereservation på Ryanair strækninger er altid inkluderet i prisen fra AktivFerie.dk
For sæder med ekstra benplads eller sæder på de forreste sæder, betales et tillæg pr vej. Sæder kan reserveres så længe der er ledige pladser.