Pension Svaty Jan

Anenské údolí 356
512 46 Harrachov
Tjekkiet

 

Gæsternes favorit

Pension Svaty Jan er en relativt ny pension bygget i traditionel tjekkisk stil. Pensionen ligger i området Anenske Udoli ca. 1 km og 10 minutters gang fra centrum.

Pensionen fremstår lys og venlig. Den store fællesstue, hvor der serveres morgenmad, danner ofte rammerne for familiernes spilaftner.
I forbindelse med fællesstuen findes et lille anretterkøkken med køleskab, mikroovn, kogeplader, elkedel, kaffemaskine og service, så I selv kan lave lidt frokost eller grille i haven om aftenen. I kælderen findes husets sauna, som kan benyttes mod betaling.

Alle værelser er indrettet, så det passer til stemningen i resten af huset, i en klassisk stil med nyere træmøbler, og der er lagt vægt på at holde det i lyse og neutrale farver, således at alle føler sig velkomne. Der er på alle værelserne eget bad og toilet.

Pensionen har en tilhørende have, hvor der findes en skøn solopvarmet swimmingpool (5×10 m), og derudover er der også bordtennis, trampolin, bålplads og en solterrasse.

Bemærk: Det er muligt at bestille hele pensionen, hvis man er en større gruppe eller flere familier der ønsker at bo samlet.

Pension Svaty Jan faciliteter

Byggeår2003Pool eller billardNej
Etager2BordtennisJa - udendørs
Antal værelser8BordfodboldNej
ElevatorNejFitnessNej
Afstand til centrum1000 mIndendørs tennisNej
ParkeringGratisUdendørs tennisNej
Wi-FiJaSaunaJa (mod gebyr)
MorgenmadJaSpaNej
Have m.
solterrasse
JaDampbadNej
Grill eller bålpladsJa (grill+bålsted)Indendørs poolNej
TøjvaskNejUdendørs poolJa
Røgfrie værelserJaWellness CenterHotel Sklar mod betaling
RestaurantNejFælleskøkkenJa
BarNejLegepladsTrampolin
Hund tilladtJaHarrachov CardNej

Galleri