Grupperejser efter eget ønske!

Firmaer, organisationer, institutioner større familiegrupper og andre, som ønsker fælles rejseoplevelser, har ofte nok at se til i hverdagen. Vi tager gerne over, og sammensætter grupperejsen for jer, ud fra jeres ønsker og behov. I skal blot indvie os i jeres tanker og planer, rejseperiode, antal og budget.

Få information om skolerejser og studieture

Erfaring med grupperejser kan vi godt tillade os at kalde vores styrke. Vi har gennem årene arrangeret grupperejser til mange forskellige rejsemål med individuelt skræddersyede programmer.

Hver gang en gruppe kommer hjem, ved vi, at det er med minder for livet. Derfor er der vores fornemste opgave, at skræddersy en rejse, der matcher forventningerne. Det er den største gave, vi kan give vores kunder.

Claus Lærche, leder på Institutionen Hjorthøjgaard, udtaler: ”Stor ros til AktivFerie.dk, som har formået at tilpasse aktiviteterne i Tjekkiet til vores unge med særlige behov. Som institution var det afgørende at have vores helt eget pensionat i Harrachov – og det kunne Betina arrangere”.

Aktivferie Betina

FÅ EN SNAK OM JERES
NÆSTE GRUPPEREJSE

Ring til Betina: Tlf. 8230 3909

Grupperejser

Få skræddersyet din grupperejse – vi har masser af idéer, så tag fat i os. Eksempler på nogle af grupperejserne vil løbende blive præsenteret her på siden